








Το Filippos Hotel αποτελεί μια επιχείρηση με παρουσία μεγαλύτερη των σαράντα ετών στον χώρο της τουριστικής φιλοξενίας, προσφέροντας άνετη διαμονή στην περιοχή της Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης. Η τοποθεσία του είναι στρατηγικά επιλεγμένη, διευκολύνοντας την πρόσβαση τόσο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όσο και στη Βιομηχανική Περιοχή Σίνδου, αλλά και σε σημαντικά αρχαιολογικά αξιοθέατα της Πέλλας. Η συγκεκριμένη θέση το καθιστά κατάλληλο για επαγγελματίες ταξιδιώτες και άτομα σε ταξίδι αναψυχής.
Η μονάδα διαθέτει 76 ανακαινισμένα δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους, με σχεδιασμό που καλύπτει διάφορες ανάγκες, συμπεριλαμβανομένων επιλογών για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑΜΕΑ). Παρέχονται σύγχρονες παροχές, όπως κλιματισμός, δωρεάν πρόσβαση σε Wi-Fi σε όλους τους χώρους, δορυφορική τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο με προϊόντα προσωπικής φροντίδας.
Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ένα δραστήριο café-bar και ένα εστιατόριο με χωρητικότητα έως 250 άτομα, προσφέροντας ποικιλία γευμάτων. Το Filippos Hotel διακρίνεται επίσης για τον ευρύχωρο ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και τον φυλασσόμενο αποθηκευτικό χώρο, καθώς και για τη συνεχή λειτουργία της υποδοχής και την υπηρεσία δωματίου. Η διαρκής φροντίδα για την καθαριότητα και η φιλική εξυπηρέτηση συμβάλλουν στη διασφάλιση μιας ευχάριστης διαμονής για όλους τους επισκέπτες.
| Δικτυακός τόπος | Αριθμός των αξιολογήσεων | Αξιολόγηση |
|---|---|---|
| 571 | 4.2 / 5 | |
| 13 | 4.9 / 5 | |
| booking | 345 | 8.9 / 10 |
| agoda | 1 | 8.8 / 10 |